HIER MOET JE OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN NIEUWE KEUKEN

Nog ver voordat je een nieuwe keuken aanschaft, denk je na over wat je precies zou willen. Wat zijn je wensen? Wat vind je mooi? Je bespreekt met je partner jullie wensen en het budget. Toch zijn er nog een aantal andere dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een keuken. Om je een duwtje in de juiste richting te geven heb ik een aantal tips & tricks op een rijtje gezet. 

Verlichting

Let bij de aanschaf van een keuken op de verlichting. Die is namelijk super belangrijk in de keuken! Zorg voor een goede basisverlichting en zorg dat er boven het werkblad en de kookplaat extra verlichting hangt. Slechte verlichting in de keuken kan namelijk leiden tot aangebrand eten of zelfs snijwondjes omdat je niet goed ziet waar je mee bezig bent.

Ruimte

Voordat je een keuken aanschaft is het heel belangrijk om de ruimte die je hebt heel nauwkeurig op te meten. Hartstikke zonde als je perfect uitgekozen keuken namelijk niet helemaal in de ruimte past. Hetzelfde geldt voor een kookeiland. Deze is op het moment erg populair, maar als je er geen ruimte voor hebt.. Schaf ‘m dan ook niet aan. Als je wel de ruimte hebt voor een kookeiland, zorg er dan voor dat je de rest van de keuken wel optimaal kunt gebruiken.

Opbergruimte

In een keuken gebruik je een hoop spullen. Van potten en pannen tot kruiden en van borden tot bestek. Maar ook gebruik je de keuken als opslagplaats en moet je er al je keukenapparatuur en glazen in kwijt. Denk daarom goed aan de hoeveelheid opbergruimte die je nodig hebt bij het uitkiezen van een keuken, want het zou zonde zijn als je niet al je items kwijt kunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *