ILLUSTRATIES IN EEN SCANDINAVISCH INTERIEUR

Tegenwoordig zie je overal de meest prachtige illustraties – grafisch of met de hand getekend – voorbijkomen. Deze illustraties zijn erg leuk als toevoeging in je Scandinavische interieur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een gave illustratie van gemaakt. Struin Pinterest af voor de allermooiste en je kunt mixen & matchen zoveel als je wilt. 

Wij zijn alvast Pinterest ingedoken voor jullie en posten hier de voorbeelden die wij het mooist vinden. In een Scandinavisch interieur is de basis erg licht, daarom hebben wij voor de zwart-witte illustraties gekozen. Zoals hierboven al gemeld, kun je mixen & matchen met de diverse afbeeldingen. Je kunt er een complete gallery wall mee maken, maar wat dacht je bijvoorbeeld van een illustratie op groot formaat uitprinten en deze in een mooie lijst ophangen, als eyecatcher?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *