BINNENKIJKEN: TEMPOR’AREA APARTMENT

Het Tempor’Area Apartment is gelegen in de oude binnenstad van Antwerpen. Antwerpen staat bij interieurliefhebbers altijd hoog op het lijstje vanwege de prachtige architectuur en de mooiste appartementen en hotels.

Vandaag kijken we dus binnen bij het Tempor’Area Apartment, gelegen aan het Vleminckveld. Het gehele appartement is ingericht binnen de eclectische stijl, waarin toch een goed geheel is gevormd. 

De houten balken in het appartement geven het een rustieke look, terwijl het geheel stoerder wordt gemaakt door middel van de stoere lampen, de Oosterse vloerkleden en de rode accenten. Het is een voornamelijke combinatie van industrieel, modern en landelijk.

Ben je intussen helemaal verliefd geworden op dit prachtige appartement? Een overnachting is te boeken vanaf €298! Het appartement is geschikt voor 6 personen, dus ook erg leuk voor een vrienden- of familieuitje!

One Reply to “BINNENKIJKEN: TEMPOR’AREA APARTMENT”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *