BINNENKIJKEN: HOTEL TWENTYSEVEN IN AMSTERDAM

Op de Dam nummer 27 – in het hart van Amsterdam, tegenover het Koninklijk Paleis en boven de Koninklijke Industrieele Groote Club – is hotel Twentyseven gevestigd. Het is dé Nederlandse hotspot voor the rich and famous.

Hotel Twentyseven telt zestien suites. Deze variëren van 45 vierkante meter tot 220 vierkante meter. De grootste suite bestaat uit een living, drie slaapkamers, drie badkamers en een royaal privé terras. In samenwerking met Cris van Amsterdam is het interieur ontworpen. Wim ontwierp eerder al eens een interieur voor een boutique hotel van Eric Toren. Hij is de ervaringsdeskundige in het geheel, en samen met met Cris heeft hij door middel van ervaring, lef en een open vizier dit indrukwekkende interieur ontworpen.

Voor het zeer luxe interieur zijn alleen de mooiste producten geïmporteerd. Het blijft niet enkel bij een luxe visuele beleving, waar het écht om draait is de service – alles wat je kunt bedenken dat kan geregeld worden. Zolang het legaal is en de moraliteit niet in het geding komt is er niets te gek. Een butler, last-minute concertkaarten, een insider tour van een local, personal trainers, het kan allemaal bij Twentyseven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *