WONDR AMSTERDAM: DE INSTAGRAMMABLE POP-UP EXPERIENCE

In Amerika is het al dé hit van het moment! En met de opening van WONDR Amsterdam is de eerste interactieve pop-up experience van Nederland een feit. Een walhalla om de mooiste Instagramfoto’s te maken. 

WONDR Amsterdam is een artistieke speeltuin van 1200 vierkante meter met vijftien interactieve ruimtes. Iedere ruimte is weer een beleving op zich. Om deze pop-up experience te kunnen realiseren is samengewerkt met Nederlandse kunstenaars. Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een kijkje, want dit interactieve Instagrammuseum is maar tot 18 maart 2020 geopend!

Hoewel bezoekers van alle leeftijden welkom zijn, is deze pop-up experience gericht op social media lovers tussen de 16 en 35 jaar die op zoek zijn naar een unieke ervaring. Ondanks dat alle ruimtes super Instagrammable zijn opgezet, is het doel van WONDR juist ook om even offline te zijn en een leuke tijd met vrienden te hebben, terwijl je de ‘echte’ wereld even vergeet. In iedere ruimte zijn speciale camera’s geplaatst die foto’s van bezoekers maken. Je hoeft dus niet eens honderden eigen foto’s perfect te timen, maar na je bezoek ontvang je de foto’s gewoon via e-mail!

Bij WONDR kun je een duik nemen in een enorme blauwe ballenbak, een confettidouche nemen voor een leven vol glitter, je in een tropische jungle wanen, jezelf onderdompelen in een bad met marshmallows en last but not least feesten onder honderden discoballen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *