Ga je verhuizen, verbouwen of wil je je interieur veranderen en weet je niet waar te beginnen? Hoe fijn is het dan als je met een doordacht interieurontwerp kan starten, zodat je zeker weet dat je nieuwe interieur een warm en sfeervol geheel wordt.

Door een interieuradviseur in te schakelen voorkom je miskopen en zorg je ervoor dat de inrichting in één keer goed gaat. Inmiddels heb ik al bijna drie jaar ervaring, geef ik alleen onafhankelijk interieuradvies en zorg ik voor structuur in het gehele proces. Daarnaast gaan we natuurlijk aan de slag met efficiënt ruimtegebruik, de juiste indeling, passende materialen, een harmonieus kleurenpalet en goede verlichting.

Momenteel bied ik één standaardpakket aan, en dat is het hands on! interieuradvies. Met dit advies kom ik eenmalig bij je aan huis en is het mogelijk om advies per uur te krijgen; ook handig voor de kleine woonvragen dus! Ook voor de grotere projecten kan ik hulp bieden. Hiervoor kun je het beste contact met mij opnemen via info@sisalla.nl of door een berichtje te sturen naar +31629294494

© 2020 - 2022 Sisällä Interieur & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel