Hands On interieuradvies

Bij een Hands On interieuradvies kom ik een uur lang bij jou thuis. Tijdens dit advies kun je al je interieurvragen stellen en geef ik je tips & tricks. Alle onderdelen binnen jouw interieur kunnen aan bod komen: kleur, indeling, materialen, styling en verlichting. En wanneer er tijd over is kunnen we zelfs alvast gaan schuiven met de indeling!

Afhankelijk van je vragen kun je vooraf al enkele foto's van je interieur mailen zodat ik het advies alvast kan voorbereiden. Zo is het mogelijk om een selectie aan behangstalen, stalen voor raambekleding en kleurstalen mee te nemen zodat we hier samen een gericht plan voor kunnen samenstellen.

Na dit uur heb je een concreet plan liggen waar je zelf direct mee aan de slag kunt gaan. Wil je langer dan een uur de tijd nemen? Geen probleem, geef dit dan even aan wanneer we de afspraak inplannen.

Afspraak maken? Whatsapp ons!

Basis interieuradvies

Bij een basis interieuradvies kom ik drie keer bij jou thuis langs: voor een intakegesprek waarbij we al jullie wensen en ideeën doornemen, een voorlopig ontwerp en het definitieve ontwerp. Na de presentatie van het voorlopige ontwerp voer ik de wijzigingen door die naar voren zijn gekomen en presenteer ik uiteindelijk het definitieve ontwerp aan je. Na afloop van het laatste gesprek maak ik een pakketje voor je met de presentatie, een shoppinglijst en de bijbehorende stalen.

Wat krijgen jullie? In het basis interieuradvies werk ik een moodboard, 2D-indelingsplan, kleur- en materialenplan, meubelplan en een shoppinglijst uit. Na afloop mogen jullie dit mee naar huis nemen zodat jullie er zelf direct aan de slag kunnen. Wil je liever advies voor meerdere ruimtes? Geen probleem, geef dit dan even aan wanneer we de afspraak inplannen.

Afspraak maken? Whatsapp ons!

Uitgebreid interieuradvies

Bij een uitgebreid interieuradvies kom ik drie keer bij jou thuis langs: voor een intakegesprek waarbij we al jullie wensen en ideeën doornemen, een voorlopig ontwerp en het definitieve ontwerp. Na de presentatie van het voorlopige ontwerp voer ik de wijzigingen door die naar voren zijn gekomen en presenteer ik uiteindelijk het definitieve ontwerp aan je. Na afloop van het laatste gesprek maak ik een pakketje voor je met de presentatie, een shoppinglijst en de bijbehorende stalen.

Wat krijgen jullie? In het uitgebreide interieuradvies werk ik een moodboard, 2D-indelingsplan, kleur- en materialenplan, meubelplan, verlichtingsplan, 3D-impressies en een shoppinglijst uit. Na afloop mogen jullie dit mee naar huis nemen zodat jullie er zelf direct mee aan de slag kunnen. Wil je liever advies voor meerdere ruimtes? Geen probleem, geef dit dan even aan wanneer we de afspraak inplannen.

Afspraak maken? Whatsapp ons!

© 2020 - 2021 Sisällä Interieur & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel