Hej!

Mijn naam is Anouk Janssen, de eigenaresse van Sisällä Interieur & Gifts!
Sisällä is Fins en betekent 'interieur' of 'binnenshuis'. De bedrijfsnaam heb ik ooit bedacht voor een project tijdens mijn opleiding tot interieuradviseur en is altijd gebleven; niet alleen de vertaling is toepasselijk, de naam geeft tevens mijn voorliefde voor de Scandinavische woonstijl weer.

In augustus 2019 opende ik mijn deuren met een kleine winkel aan huis in het pittoreske dorpje Barsingerhorn (vlakbij Schagen), waar mijn winkel al snel bekend stond als 'het leukste winkeltje van Barsingerhorn'. Maar, na twee jaar werd het wel tijd om een sprong in het diepe te nemen naar een veel grotere winkel, in oktober 2021 ben ik daarom verhuisd naar Anna Paulowna, en daar vind je me nu!

De winkel is ruim van opzet, maar voelt gezellig en je vindt er volop inspiratie voor (klein)meubelen, woonaccessoires en toffe cadeautjes! Voel je zowel off- & online welkom bij ons.

Ook kun je bij mij terecht voor persoonlijk interieuradvies. In 2019 ben ik afgestudeerd als interieuradviseur (MBO 4) en onlangs ben ik ook geslaagd voor het HBO-programma Architectuur en Interieur. Mijn diensten variëren van bijvoorbeeld alleen een kleur- of indelingsadvies tot een volledig interieuradvies voor uw woning of bedrijf, compleet met 3D-tekeningen en presentaties. Vraag gerust naar de mogelijkheden, werkwijze en prijzen.

 

 

© 2020 - 2021 Sisällä Interieur & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel