Ieder advies starten we met een intakegesprek. Tijdens dit eerste gesprek inventariseer ik je wensen, eisen en verwachtingen. We bespreken het budget, kijken naar de mogelijkheden en welke kleuren, materialen en sferen je aanspreken. Na afloop van deze afspraak ontvang je van ons een offerte op maat.

Ga je akkoord met onze offerte op maat? Dan ga ik voor jou aan de slag met de ideeën die we hebben besproken tijdens het intakegesprek. Tijdens deze voorlopige ontwerpfase maak ik een moodboard en een 2D-tekening van de ruimte. Het ontwerpplan geeft inzicht in indeling, sfeer, kleuren en materialen. Dit voorlopige ontwerp presenteer ik bij jou aan huis. Indien nodig wordt het ontwerp bijgeschaafd en ga ik aan de slag met het definitieve plan.

Na de voorlopige ontwerpfase ga ik aan de slag met het definitieve ontwerp: het definitieve indelingsadvies, het kleur- en materialenplan, het verlichtingsplan en de shoppinglijst. Na afronding van het ontwerpproces kom ik nogmaals bij jou langs om het interieurontwerp in een professionele presentatie te overhandigen. Het interieurontwerp lopen we dan samen nogmaals door.

Je kunt ervoor kiezen het definitieve ontwerp zelf uit te voeren of de uitvoering door mij te laten realiseren. Ik werk samen met een professioneel klusteam die alle vaardigheden in huis heeft om het definitieve plan te realiseren. Ik ga voor jou op pad om de juiste meubelen en accessoires in te kopen en vraag offertes aan voor de eventuele grotere aankopen en werkzaamheden. Zodra alles afgerond is door het professionele klusteam zorg ik voor de laatste details wat betreft plaatsing van de meubels en styling van de ruimte.

 

© 2020 - 2021 Sisällä Interieur & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel