Bij Sisällä Interieur & Gifts zijn we trots op de merken waarvan we de producten mogen verkopen. Zoals het prachtige merk Rustik Lys, een Nederlands merk dat kaarsen op een eerlijke en ambachtelijke manier laat produceren. Voor deze kaarsen worden uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes gebruikt, zodat ze voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De kaarsen branden langer en schoon (ze walmen en spetteren niet) en verkleuren niet snel. Alle kaarsen (op de geurkaarsen na) zijn van dit merk afkomstig omdat we graag gaan voor kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid!

En heb je ook de houten kaarten van Krek Wa'k Wou al gezien? Onwijs leuk om aan iemand te geven, maar minstens zo leuk om voor jezelf te houden. De kaarten worden door onszelf ontworpen en gelaserd, waardoor het ook mogelijk is om de kaarten te voorzien van een persoonlijke opdruk!

Verder hebben we merken als Home Delight, Gusta en Light & Living in de collectie. Alle producten worden met zorg uitgezocht, we zien ieder product graag zelf voordat we het aanschaffen voor in onze winkel en we kopen niet met grote bulken in. We zijn erg selectief met inkopen, omdat we het belangrijk vinden dat de woonaccessoires, stationery en fashion-accessoires van hoge kwaliteit zijn en passen bij ons als bedrijf.

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de merken waarvan we de meeste producten in onze winkel en webshop hebben. Door op de afbeelding te klikken zie je de producten van het desbetreffende merk uit onze collectie.

MIEKinvorm     Krek wa'k wou     Housevitamin        Rustik Lys

                    

 

© 2020 - 2021 Sisällä Interieur & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel