Over Sisällä

Mijn naam is Anouk Janssen, ik ben 21 jaar en woon met mijn ouders en vriend in Barsingerhorn. 

In 2019 ben ik afgestudeerd als interieuradviseur aan het Nova College te Haarlem. De passie voor interieur is vooral voortgekomen uit de creatieve wereld waarin ik mij op jonge leeftijd al in bevond. Toen eenmaal duidelijk was dat een vak buiten deze creatieve wereld niet voor mij weggelegd was, heb ik mij volop ingezet om gediplomeerd interieuradviseur te worden.

Hoe ik bij de naam Sisällä ben gekomen? In het eerste jaar van mijn opleiding was het de bedoeling dat iedereen een blog zou starten om over de laatste interieurtrends te schrijven. Ik nam deze opdracht serieus, bloggen heb ik altijd al leuk gevonden om te doen en nu kon het dan ook nog eens over iets gaan waar ik echt passie voor had. Toen ben ik heel erg op zoek gegaan naar een woord met een betekenis erachter, het moest niet te moeilijk zijn maar wel betrekking hebben op het onderwerp. En aangezien het feit dat ik de Scandinavische interieurstijl een erg mooie stijl vind, werd het één van de Scandinavische talen. Na een poosje zoeken stuitte ik op het woord ‘sisällä’, wat ‘binnen’ betekent.

In 2017 hebben wij in Barsingerhorn een woon-winkelpand uit 1910 gekocht, hier zijn wij met het hele gezin naartoe verhuisd. De mogelijkheid bestond hier om op een laagdrempelige manier een winkel te openen, en sinds er in het dorp geen enkele interieur- en giftshop te vinden is, leek mij dit een erg mooie kans.

Op 24 augustus 2019 opende Sisällä Interieuradvies haar deuren aan de Heerenweg 120 te Barsingerhorn. Hier kunt u terecht voor al uw cadeauartikelen, sfeermakers en hulp met uw interieur. Onder het genot van een bakje koffie of kopje thee bespreken we uw wensen zodat ik voor u een interieur kan ontwerpen waarin u zich werkelijk thuis voelt.