Betaalmogelijkheden

Betaalmethodes webshop

iDEAL

Betalen met iDEAL, direct betalen in je vertrouwde bankomgeving via je eigen bank. Snel, veilig en vertrouwd dus!

Achteraf betalen (Klarna)

Betaal je liever achteraf? Dat kan! Als je kiest voor achteraf betalen met Klarna ontvang je de bestelling in huis en heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Je ontvangt automatisch een factuur via Klarna. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna.

Vooraf overmaken

Je betaalt het verschuldigde bedrag van tevoren per bank, hiervoor geldt een betaaltermijn van 14 dagen. Onze rekeninggegevens zijn NL80 KNAB 0259 1762 57 t.n.v. Sisällä in Hoorn (NH). Vermeld altijd je ordernummer voor een correcte en snelle verwerking van de betaling! We verzenden je bestelling pas nadat wij de betaling hebben ontvangen en verwerkt.

Betaalmethodes fysieke winkel

Deze betaalmethodes gelden ook bij het afhalen van webshopbestellingen in onze fysieke winkel in Hoorn (NH).

Contant

Betaling met contant geld is mogelijk. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij een beperkte hoeveelheid wisselgeld in kas, daarom graag zo gepast mogelijk betalen.

Pin

Wij zijn in het bezit van een PIN-apparaat die alle gangbare betaalpassen accepteert, inclusief creditcards.

Contactloos

Betaal je liever contactloos, dan kan dat bij ons door middel van een PIN-apparaat of via een betaalverzoek wat je van ons op je mobiel ontvangt. Dit regelen we ter plaatse tijdens het afrekenen van de aankoop.