Een papa zoals jij, betekent alles voor mij | Vaderdag tegeltje

Geschreven door Hoornse Stadsdichter Levi

Een tegeltje met weinig woorden, maar van enorme betekenis. Verras je vader of de papa van je kind(eren) met dit originele aardewerk tegeltje van 10x10 cm. Een uniek Vaderdag cadeau en je steunt hiermee een fantastisch doel. De volledige opbrengst van jouw tegeltje doneren wij aan de sponsoractie van hardloper Kirsten Loa, zo draag jij bij aan de donatie van een buidelstoel die vele gezinnetjes en hun zieke en/of premature pasgeboren kindje een sterkere start gaat geven. 

Het VADERDAG tegeltje is niet meer te bestellen. Binnenkort maken wij via onze Socials bekend wat een geweldig bedrag deze actie heeft opgebracht voor het goede doel. Iedereen die er ééntje gekocht heeft, BEDANKT!

Waarom een buidelstoel?

Kirsten Loa zet zich in om geld op te halen voor een buidelstoel op de afdeling Neonatologie in het Dijklander Ziekenhuis in Hoorn. Waarom een buidelstoel? Langdurig buidelen (huid-op-huid knuffelen) vergroot overlevingskansen & vermindert het risico op infecties bij premature en zieke baby’s. Het is heel belangrijk dat mama’s en papa’s / partner zo vroeg mogelijk na de geboorte beginnen met buidelen. Een goede buidelstoel is daarvoor een vereiste, maar deze worden in Nederland niet vergoed. Daarom is Kirsten Loa een inzamelingsactie gestart.

Bestel een limited edition tegeltje!

Over Kirsten Loa

Twee jaar terug lag Kirsten zelf met haar pasgeboren zoontje op de afdeling Neonatologie. Ze besefte al snel dat baby’s en ouders niet in het ziekenhuis thuishoren, maar dat je er alles aan wilt doen om je kleintje sterker te maken. Uit dankbaarheid voor de goede zorgen door de lieve mensen op de afdeling en als steun naar de gezinnetjes die hier nog terecht gaan komen, is ze deze sponsoractie gestart. Op 24 augustus rent ze een ultra-marathon in Zwitserland, waarbij ze hardlopend een afstand van 49 kilometer aflegt en 3600 hoogtemeters. Haar doel is om minimaal 11 duizend euro te doneren aan de afdeling. Wij supporten Kirsten, jij ook?

Koop hier een tegeltje!