Retourneren & terugbetaling

Retourneren

Voldoet de bestelling niet aan je verwachtingen? Dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar Sisällä.

Terugbetaling

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag van de desbetreffende producten (exclusief de verzendkosten van de retourzending) binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@sisalla.nl om door te geven dat je bestelling (of een deel daarvan) retour komt. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, daarom rekenen wij ook geen retourkosten. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een DHL punt. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd. Het artikel moet onbeschadigd zijn en netjes ingepakt retour worden gezonden.

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering zijn ontvangen door Sisällä. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet in behandeling nemen.

Ruilen

Wil je een product ruilen? Geen enkel probleem, neem even contact op met info@sisalla.nl. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door Sisällä vergoed en zijn dus voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs altijd goed te bewaren.