Sögne Home

Haal een stukje Scandinavië in huis!

Zoals je misschien wel weet zijn wij bij Sisällä verliefd op Scandinavië, op die heerlijke rust en ruimte en op de relaxte sfeer. Diezelfde sfeer voel je ook direct wanneer je onze conceptstore in Hoorn (NH) binnenwandelt, want onze winkel brengt de betekenis van “hygge” tot leven. En weet je dat ook onze naam Sisällä haar oorsprong in Scandinavië kent? Het is Fins en bekent "binnen" of "binnenin". En dat is precies wat we willen uitdragen in onze winkel én webshop: een warme, uitnodigende plek waar je kunt volop kunt genieten en verrast wordt door de schoonheid van Scandinavische interieur- en cadeau artikelen.

Als afgestudeerd interieuradviseur is het mijn passie om kwaliteit en vakmanschap samen te brengen in de mooiste merken tegen een betaalbare prijs. De collecties worden dan ook door mij persoonlijk en met zorg geselecteerd en ik ben altijd op zoek naar die nieuwe pareltjes die je niet zo snel elders tegenkomt. Op die manier is ons assortiment uniek en haal jij ook wat bijzonders in huis wat je niet bij familie, vrienden of buren tegenkomt. Hoe tof is dat?

Ik ben dan ook reuze benieuwd wat jullie van ons nieuwste merk vinden.

Met trots presenteren wij: Sögne Home

Ben je op zoek naar eerlijke interieurproducten van hoge kwaliteit? Wij houden ervan en willen je graag voorstellen aan Sögne Home, een Noors merk dat niet alleen servies en woonaccessoires in stijlvol Scandinavisch design biedt, maar ook een ethische missie uitdraagt. Van mokken met pakkende teksten tot tijdloze woonaccessoires, met het merk Sögne Home brengen wij de warmte en stijl van Scandinavisch design naar jouw huis!

Een Noors succesverhaal

Het verhaal van Sögne Home begon op een gewone dinsdag in 2011, toen Kristin en Linda, collega's in een interieurwinkel in Søgne, elkaar de vraag stelden: "Zullen we niet gewoon voor onszelf iets beginnen?" Zo gezegd, zo gedaan …

Alle producten hebben een modern Scandinavisch tintje, maar zijn tegelijk tijdloos en stijlvol ontworpen om generaties lang mee te gaan. Eén van de meest geliefde producten van Sögne Home zijn de iconische mokken met pakkende teksten en quotes in Noors en Engels. Met woorden als "vi to" ("wij twee") en "grip dagen (og hold den til jeg kommer)" ("pluk de dag, en houd hem vast tot ik er ben") voegen deze mokken niet alleen een persoonlijk tintje toe aan je ochtendkoffie, maar brengen ze ook een glimlach op je gezicht.

Bij Sisällä verkopen wij een selectie van deze mokken die je ook nog eens perfect kunt combineren met de houten onderzetters, koffielepeltjes en andere accessoires van hetzelfde merk. De mokjes zijn perfect als kado voor een ander, maar hoe leuk is het om de hele set voor jezelf bij elkaar te sparen? Ze worden bij ons per stuk verkocht waardoor je kunt kiezen voor alleen de Noorse teksten, alleen de Engelse teksten, of een mix van beiden. Wij zijn zelf in elk geval al groot fan, want niet alleen zien ze er geweldig uit, ze drinken ook nog eens heel fijn.

Kwaliteit, eerlijk en duurzaam

Bij Sögne Home draait alles om eerlijkheid en kwaliteit. De producten worden ontwikkeld door een klein team in Søgne in Kristiansand (Noorwegen) en geproduceerd in nauwe samenwerking met fabrikanten in India en Bangladesh. Maar ze gaan verder dan alleen het maken van mooie producten, ze geven ook oprecht om de mensen achter de productie. Door nauwe samenwerking met de fabrikanten en regelmatige, persoonlijke bezoeken aan hun faciliteiten zorgt Sögne Home ervoor dat de productie veilig en duurzaam is. Het merk draagt bij aan een betere wereld en doneert bijvoorbeeld geld aan een sloppenwijk school in Noord-India, de opbrengst van bepaalde producten gaat rechtstreeks naar dit goede doel.

Koop je bij Sisälla dus één van deze prachtige producten dan draag je ook een stukje bij aan een betere wereld.