Verzending

Verzendmethodes & kosten

Als je je bestelling voor 16:00 hebt geplaatst en we hebben je betaling ontvangen dan versturen we je bestelling binnen 1 - 2 dagen. Je ontvangt een mail met je track & trace code (indien beschikbaar). Normaal gesproken wordt je zending dan de volgende dag geleverd, maar hou er rekening mee dat dit anders is als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag bestelt, meestal wordt de bestelling dan pas op dinsdag geleverd. Ook met feestdagen en speciale acties - zoals Black Friday - kan het bij de post drukker zijn dan normaal, dus hou er dan ook rekening mee dat je bestelling een aantal dagen later bezorgd kan worden dan normaal.

Mocht je bestelling niet binnenkomen binnen de verwachte tijd, neem dan even contact met ons op zodat wij contact kunnen zoeken met de DHL en jou vervolgens hierover kunnen informeren.

Wil je je bestelling liever afhalen in onze winkel in Anna Paulowna? Dit kun je kiezen bij het afreken, uiteraard komen dan de verzenkosten te vervallen. In onze winkel kun je gedurende de reguliere openingstijden terecht. Wil je je bestelling op ons woonadres in Barsingerhorn afhalen, geef dit dan aan bij de opmerkingen, dan nemen we contact met je op voor een afspraak.

Gratis verzenden:
Bestel je voor meer dan €50,- dan verzenden wij je bestelling gratis! Wij verzenden je bestelling met DHL en na betaling ontvang je een mailtje met de track & trace code.

Pakketpost, brievenbuspakketje of briefpost
Voor bestellingen onder de €50,- kiezen we op basis van de afmetingen en het gewicht de gunstigste verzendmethode. Pakketpost en brievenbuspakketjes worden verzonden met track & trace code, voor briefpost geldt dit niet.

Tarieven:
- Pakketpost: € 5,50
- Brievenbuspakketje: € 3,95
- Briefpost: €1,00 - € 3,00 (afhankelijk van het gewicht)

De verzendkosten worden automatisch berekend op basis van het aankoopbedrag, het formaat en het gewicht van je bestelling en zie je tijdens het afrekenen.