Werkwijze interieuradvies

Stap 1 | Let's meet!

Een kennismaking is gratis en wordt gedaan via Zoom. Tijdens dit gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen. Voorafgaand aan het gesprek ontvang ik graag een plattegrond van je huis, zodat ik alvast een kijkje kan nemen. 

In dit gesprek ben ik vooral benieuwd wie jij bent en wat je verhaal is. Waar kan ik je bij helpen en welke woonwensen heb je? Voor mij is het heel belangrijk dat er een klik is, je huis is immers heel persoonlijk en een fijne samenwerking is daarin essentieel. Op deze manier kunnen we het beste de plek ontwerpen waar jij het liefste bent!

Op basis van dit gesprek maak ik een voorstel, wat ik je binnen een werkweek mail. Hierin vind je een tijdspad en een overzicht van de gemaakte afspraken.

Stap 2 | Let's get started!

Na jouw akkoord op mijn voorstel gaan we op de afgesproken datum aan de slag.

Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik heel duidelijk in beeld heb wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Wat mag er niet ontbreken en wat wil je absoluut niet terugzien in je nieuwe interieur? Welke meubels wil je houden? Zijn er persoonlijke items die een mooie plek verdienen in huis?

Afhankelijk van het gekozen pakket gaan we aan de slag met het eerste onderdeel uit het advies.

Stap 3 | Let's do it

Goed luisteren en overleggen vind ik belangrijk in het ontwerptraject. Op vaste momenten, maar ook gewoon als het even nodig is. Jij weet namelijk het beste wat wel of niet werkt, welke indeling het fijnst voelt en welke materialen je het allermooiste vindt.

Mijn missie is om samen met jou op zoek te gaan naar het interieur dat echt bij je past. Natuurlijk help ik je hierbij en gaan we samen, stap voor stap, uit je comfortzone tot het voor jou echt helemaal als thuis voelt en het enige wat je nog moet doen genieten is.

Stap 4 | Let's create your home

Zodra ik het advies heb afgerond kan je zelf aan de slag met de uitvoering. In de ontwerppresentatie vind je alle informatie terug die we tijdens het traject hebben besproken. Van indeling en lichtplan, tot kleur op de muur en de accessoires om het helemaal af te maken: alles vind je in de shoppinglist.

Tijdens de uitvoering blijf ik natuurlijk beschikbaar voor vragen, en als het af is kom ik heel graag het eindresultaat bewonderen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van jouw prachtige nieuwe huis!