VRIJSTAANDE WONING IN BARSINGERHORN

Halverwege 2018 hebben wij het interieuradvies voor deze vrijstaande woning in Barsingerhorn gegeven. De bewoners wilden graag een stoer interieur mét kleur en bijzondere elementen. Het koele grijsblauwe Denim Drift van Flexa wordt opgewarmd door het cognackleurige leer van de bank, hocker en fauteuils. Het blauw hebben wij terug laten komen in de kussens en verlichting. De eyecatchers in dit interieur zijn de verlichte glas-in-loodramen. Deze komen uit de oude bioscoop aan de Gedempte Gracht in Schagen.

NEFF AT TASTE OF AMSTERDAM 2019

Het NEFF Chef’s Theater was in 2018 zo’n groot succes dat ze dit in 2019 weer wilden neerzetten. Hier geven bekende chefs masterclasses en demonstraties aan zo’n 250 foodlovers per sessie. Het Chef’s Theater brengt culinaire hoogstandjes en signature dishes maar ook kooktips en inspiratie die je ook thuis kunt gebruiken. Gedurende mijn afstudeerstage heb ik de tekeningen voor het Chef’s Theater uit mogen werken zodat alles netjes uitgevoerd kon worden.

WOONBOERDERIJ IN MIDDENMEER

De bewoners van deze woonboerderij zitten middenin de verbouwing en wilden graag hun interieur aanpassen. Natuurlijke materialen en lichte kleuren speelden hierbij de hoofdrol. Subtle Jade van Flexa, cognacleder, verschillende texturen en hout zijn de kernwaarden van het uiteindelijke ontwerp.

SHOWROOM KINDERBEDDENSTORE SCHAGEN

Tijdens mijn stage bij Kinderbeddenstore heb ik dit ontwerp voor een kinderkamer gemaakt. Één van de grootste interieurtrends op dat moment was geometrie. Wij hebben er dan ook voor gekozen om een bergenpatroon op de muren te maken, met kleuren die zo uit de natuur komen. Door dit kleurgebruik is de kamer voor zowel jongens als meisjes geschikt. 

×