Over mij

Welkom in mijn webshop, wat leuk dat je er bent!

Mijn naam is Anouk Janssen, 23 jaar en ik woon sinds twee jaar samen met mijn vriend in Barsingerhorn. Hier hebben wij de bovenverdieping van de schuur van mijn ouders omgebouwd tot eigen plek. Super leuk! 

Als klein meisje was ik al continu in de weer met het interieur, waarna ik in 2019 afgestudeerd ben als interieuradviseur aan het ROC Nova College. Vervolgens ben ik via NCOI de HBO-opleiding Architectuur en Interieur gaan volgen.

In augustus 2019 opende ik een kleine winkel aan huis in Barsingerhorn, waar mijn winkel al snel bekend stond als 'het leukste winkeltje van Barsingerhorn'. Echter werd het na twee jaar tijd voor een groter pand: in oktober 2021 is de winkel daarom verhuisd naar het centrum van Anna Paulowna!

De winkel is ruim, maar voelt gezellig en je vindt er volop inspiratie voor (klein)meubelen, woonaccessoires en leuke cadeautjes! Ook kun je voor kleuradvies, indelingsadvies en stylingadvies bij mij terecht, ik help je graag zodat je met een doordacht interieurontwerp kan starten. Zo weet je zeker dat je nieuwe interieur een warm en sfeervol geheel wordt.