Over mij

Eenentwintig jaar oud was ik, toen ik mijn MBO-4 diploma tot interieuradviseur in mijn handen kreeg. Zoals veel andere pas afgestudeerden had ik eigenlijk geen helder beeld van wat ik precies wilde gaan doen. 'Iets met interieur' natuurlijk ... maar ook daarmee kun je veel kanten op.

Ga ik ergens als ontwerper aan de slag, of wil ik toch liever een eigen bedrijf? Een paar jaar eerder ben ik samen met mijn ouders en jongere broertje van Schagen naar Barsingerhorn verhuisd, waardoor de deur naar een eigen bedrijf al een stukje openstond want het pand had een woon-winkel bestemming.

Vervolgens - na een poosje wikken en wegen - opende ik in augustus 2019 mijn eerste winkel(tje). Slechts 10 vierkante meter groot maar het stond al snel bekend als 'het leukste winkeltje van Barsingerhorn'. Doordeweeks werkte ik in loondienst en in het weekend stond ik in mijn eigen winkel, maar de combinatie was niet wat ik wilde ...ik wilde mijn eigen zaak! In mei 2021 heb ik mijn ontslag ingediend, en heb ik mij vol gestort op het zoeken van een mooi pand en het schrijven van een goed businessplan. Je vindt mijn prachtige winkel nu in het centrum van Anna Paulowna. 

Voor wie is Sisällä?

Voor iedereen die op zoek is naar bijzondere woonaccessoires maar deze liever in een echte winkel bekijkt, waarbij je ook direct advies kunt krijgen over hoe je het woonaccessoire het beste kunt toepassen in jouw huis.

Hoe voorkom je miskopen én steun je tegelijkertijd de lokale ondernemers?

In de Kop van Noord-Holland zijn maar weinig kleine winkels met woonaccessoires te vinden, waardoor je al snel bij de grote ketens zoals Action, Xenos & Hema uitkomt. Deze winkels hebben een relatief ‘standaard’ assortiment als het op woonaccessoires aankomt, dus zeker als je op zoek bent naar een uniek woonaccessoire is de kans groot dat je het uiteindelijk toch maar online bestelt. Omdat producten online vaak anders overkomen is de kans op miskopen aanzienlijk groter dan wanneer je een product in de winkel kunt bekijken én hier ook direct advies over krijgt. Want dat is tenslotte mijn vakgebied.

Mijn persoonlijke verhaal

Tegen dit probleem liep ik zelf ook aan tijdens één van mijn interieuradviezen: voor het ‘shopping plan’  had ik al een aantal gave woonaccessoires op het oog, alleen bekijk ik deze het liefst van tevoren in het echt voordat ik ze adviseer aan iemand anders. Helaas waren deze woonaccessoires niet in de buurt te bekijken, waardoor ik ze uiteindelijk niet heb geadviseerd. 

Hoe boost Sisällä het zelfvertrouwen?

Dankzij de opening van Sisällä is er nu een centraal punt in de Kop van Noord-Holland waar je terecht kunt om bijzondere woonaccessoires in het echt te bekijken. In de winkel geven wij je direct tips & tricks mee over hoe je het desbetreffende woonaccessoire leuk in huis kunt stylen, en heb je hier later nog vragen over dan kun je ons ook altijd een berichtje sturen! Doordat je het product in het echt kunt bekijken, in combinatie met het advies van een afgestudeerd interieurstyliste, sta je uiteindelijk sterker in je schoenen als het aankomt op de inrichting en styling van jouw huis.

De sleutel tot succes

Waar ik het vooral voor doe, en wat mij ook heel blij maakt, is ervoor zorgen dat je zelf leert hoe je een fijn interieur kan samenstellen en daardoor ook zelfverzekerder wordt in de keuzes die je voor je interieur maakt.